Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Werner & Weber Gmbh.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statii de transfer si sortare
54000 lei
Brand
Statie transfer
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In calitate de producator fabricam / producem in fabrica noastra din polonia statii de transbordare – statii de transfer – statii de sortare

Transportul deseurilor cu masini traditionale de colectare a gunoiului pe distante mari, catre gropile de gunoi, crematorii de deseuri sau instalatii de reciclare, nu se mai justifica din motive legate de costuri.

De aceea este deosebit de utila instalarea unei statii de transfer sau transbordare. Executam statii de transbordare pentru transportarea deseurilor cu containere basculante sau cu vehicule speciale de transport, cum ar fi autotractoarele cu remorca. O statie de transbordare a containerelor este compusa dintr-o presa de mare putere, un sistem de impingere pentru recipientele de presare, o palnie de transbordare, precum si un numar corespunzator de containere de presare.

Greutatea neta a containerelor este stabilita de un cantar in timpul sau dupa procedura de presare. Presele pot fi echipate cu diverse functii suplimentare, ca de exemplu cuplarea hidraulica, sertare de inchidere automate variate, bariere luminoase si multe altele.

De aceea este deosebit de utila instalarea unei statii de transfer sau transbordare. Executam statii de transbordare pentru transportarea deseurilor cu containere basculante sau cu vehicule speciale de transport, cum ar fi autotractoarele cu remorca.

O statie de transbordare a containerelor este compusa dintr-o presa de mare putere, un sistem de impingere pentru recipientele de presare, o palnie de transbordare, precum si un numar corespunzator de containere de presare. Greutatea neta a containerelor este stabilita de un cantar in timpul sau dupa procedura de presare. Presele pot fi echipate cu diverse functii suplimentare, ca de exemplu cuplarea hidraulica, sertare de inchidere automate variate, bariere luminoase si multe altele

Statia de transbordare de la Werner & Weber este personalizata in functie de necesitatile dvs. Baza de calcul este reprezentata de cantitatea de deseuri si de intervalul de timp disponibil pentru incarcarea acestuia. De aici rezulta specificatiile tehnice pentru presa de transfer, cum ar fi dimensiunea camerei de presare, ciclul procedurii de presare si forta de presare. In cadrul gamei de produse, dispunem de prese de transfer concepute ca masini in serie sau executam masina respectand cu exactitate necesitatile dvs. specifice.

Presele de transfer Werner & Weber sunt un echipament complet: sunt masini extrem de robuste si stabile, executate din foi de tabla speciala cu rezistenta mare la uzura si concepute pentru functionarea continua in regim greu de lucru.

Preturile exprimate sunt cu titlu informativ si difera de la caz la caz in functie de tipul de press container solicitat de Dvs

We produce in our plant / factory TRANSFER STATIONS
Waste transports over large distances, such as to disposal sites, incinerators or recycling plants, using conventional waste collection vehicles can no longer be justified, for cost reasons. This makes it advisable in most cases to install a transfer station. We manufacture transfer stations for waste transport with roll-off containers, or with special transport vehicles, such as articulated lorries. A container transfer station consists of a high-performance compactor, a moving system for the compacting containers, a transfer hopper, as well as the appropriate number of compacting containers. The net weight of the containers can be determined using scales during or after the compaction process. The compactors can be equipped with various additional functions, such as hydraulic coupling, various sliding plates, light barriers and many more. Our transfer stations are obviously designed in accordance with local statutory regulations, in order to guarantee the maximum possible level of safety for the user. This includes safety functions such as light barriers, entry barriers, visible and audible warning signals and many more.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura